Asbestikartoitus ja asbestipurku Tampere

Asbestitöitä ei saa tehdä kuka tahansa, vaan asbestikartoituksen ja asbestipurun voi tehdä ainoastaan valtuutetut ammattilaiset. Koulutettu asbestitöiden ammattilainen osaa tehdä kaikki purku- ja korjaustyöt turvallisesti, viranomaismääräysten mukaisesti. Kun epäilet tai tiedät asunnossa olevan asbestia, tilaa asbestikartoitus ja asbestipurku – Tampere on Glesille tuttua aluetta! Hoidamme sekä yritysten että yksityisasiakkaiden kaiken kokoiset ja kuntoiset kohteet.

Tampereen alueen asbestityöt ammattilaisilta

Kaikki työntekijämme ovat erikoistuneet juurikin asbestitöihin, joten voit luottaa asiantunteviin ammattilaisiin. Valitsemalla Gles Oy:n kaikkiin asbestitöihisi, varmistut koulutetuista työntekijöistä ja kaikkien ohjeistusten toteutumisesta pilkulleen.

Asbesti oli aikoinaan hyvin yleistä rakennuksen kaikissa materiaaleissa: eristeissä, maaleissa, laasteissa, massoissa ja rakenteissa. Etenkin vanhempia rakennuksia remontoidessa onkin suositeltavaa tilata asbestikartoitus, ettei asbestihiukkasia vapaudu ympäristöön. Pienetkin hengitysilmaan vapautuvat hiukkaset voivat aiheuttaa vakavia oireita, minkä takia asbestipurku on tarkkaa ammattilaisen vaativaa työtä.

Asbestipurku aloitetaan aina asbestikartoituksella

Jotta purkutyöt pystytään toteuttamaan vaaditulla tarkkuudella ja huolellisuudella, täytyy kohteessa olevan asbestin määrä ja sijainti kartoittaa aina huolella. Eli kaikki asbestityöt alkavat aina asbestikartoituksella. Kartoituksen perusteella tehdään purku- ja työsuunnitelma, joka täytyy toimittaa myös työsuojeluviranomaisille.

Lue lisää asbestikartoituksesta.

Asbestipurkutyöt Tampereella märkähiekkapuhalluksella

Panostamme moderneihin työkaluihin ja välineisiin, joiden avulla mahdollistetaan sekä työntekijöillemme että ympäristölle turvalliset asbestityöt. Käytämme asbestipurussa TORBO-märkähiekkapuhallusta, minkä avulla asbestin poisto on nopeaa ja tehokasta. Märkähiekkapuhallus on erittäin varma ja luotettava tapa poistaa asbestia, ja se on todella pölytön purkutapa – märkähiekkapuhalluksella tehdyistä purkutöistä aiheutuu jopa 95 % vähemmän pölyä useisiin muihin purkutekniikoihin verrattuna.

Käyttämämme märkähiekkapuhalluksen ansiosta pystymme toteuttamaan asbestipurut kaikille pintamateriaaleille ympäri vuoden, myös sisätiloissa.

Huolestuttaako asbesti Tampereella ja lähialueella? Ota yhteyttä niin autamme!

me palveluja tiedät, että työt tekee asbestipurkuihin edellytettämillä luvilla varustetut työntekijät. Asbestia löytyy edelleen esimerkiksi eristeistä, maaleista, laasteista, massoista ja muistakin rakennusmateriaaleista. Jotta asbestipurku tapahtuu ympäristölle ja tekijöille mahdollisimman turvallisesti, tulee purkutyössä noudattaa tarkkoja ohjeistuksia ja käytäntöjä.

Kaikki asbestipurut alkavat asbestikartoituksella

Ennen purkutöiden aloittamista tehdään aina asbestikartoitus, jotta tiedetään missä asbestia on ja kuinka paljon sitä on. Kartoituksessa selvinneiden seikkojen perusteella tehdään purku- ja työsuunnitelma, joka toimitetaan myös työsuojeluviranomaisille.

Asbestipurkutyöt Helsingissä märkähiekkapuhalluksella

Käytämme asbestipurussa ja asbestin poistossa TORBO-märkähiekkapuhallusta. Märkäpuhallustekniikka mahdollistaa asbestin poistin nopeasti ja hyvin tehokkaasti, mutta myös ympäristölle ja tekijöilleen turvallisesti. Märkähiekkapuhallus sopii hyvin kaikille pintamateriaaleille, ja sillä voidaan tehdä purkutöitä ympäri vuoden.

Tekniikan ansiosta asbestipurku toteutuu laadukkaasti, mutta aiheuttaa jopa 95 % vähemmän pölyämistä kuin monet muut asbestipuruissa käytetyt tekniikat. Tämä tarkoittaa myös sitä, että märkähiekkapuhallus sopii hyvin myös sisätiloissa tapahtuviin asbestipurkuihin.

Tarvitsetko tekijän asbestipurkuun Helsingissä tai lähialueella? Ota yhteyttä ja kysy lisää!