Asbestikartoitus ja asbestipurku Helsinki

Kaikki asbestityöt vaativat valtuutettua ammattilaista, jotta voit varmistua ammattitaidosta ja kaikkien viranomaismääräysten toteutumisesta. Kauttamme onnistuu asbestikartoitus ja asbestipurku Helsingissä, kuten myös muissa ympäryskunnissa koko pääkaupunkiseudulla. Hoidamme niin yritys- kuin yksityisasiakkaidenkin kaikki kohteet, koosta ja kunnosta viis.

Luota Helsingin asbestipurut ammattilaiselle

Kaikki työntekijämme ovat kokeneita ja huolella koulutettuja ammattilaisia, joiden erikoisosaamista on nimenomaan asbestipurkutyöt. Käyttämällä tarjoamimme palveluja tiedät, että työt tekee asbestipurkuihin edellytettämillä luvilla varustetut työntekijät. Asbestia löytyy edelleen esimerkiksi eristeistä, maaleista, laasteista, massoista ja muistakin rakennusmateriaaleista. Jotta asbestipurku tapahtuu ympäristölle ja tekijöille mahdollisimman turvallisesti, tulee purkutyössä noudattaa tarkkoja ohjeistuksia ja käytäntöjä.

Kaikki asbestipurut alkavat asbestikartoituksella

Ennen purkutöiden aloittamista tehdään aina asbestikartoitus, jotta tiedetään missä asbestia on ja kuinka paljon sitä on. Kartoituksessa selvinneiden seikkojen perusteella tehdään purku- ja työsuunnitelma, joka toimitetaan myös työsuojeluviranomaisille.

Asbestipurkutyöt Helsingissä märkähiekkapuhalluksella

Käytämme asbestipurussa ja asbestin poistossa TORBO-märkähiekkapuhallusta. Märkäpuhallustekniikka mahdollistaa asbestin poistin nopeasti ja hyvin tehokkaasti, mutta myös ympäristölle ja tekijöilleen turvallisesti. Märkähiekkapuhallus sopii hyvin kaikille pintamateriaaleille, ja sillä voidaan tehdä purkutöitä ympäri vuoden.

Tekniikan ansiosta asbestipurku toteutuu laadukkaasti, mutta aiheuttaa jopa 95 % vähemmän pölyämistä kuin monet muut asbestipuruissa käytetyt tekniikat. Tämä tarkoittaa myös sitä, että märkähiekkapuhallus sopii hyvin myös sisätiloissa tapahtuviin asbestipurkuihin.

Tarvitsetko tekijän asbestipurkuun Helsingissä tai lähialueella? Ota yhteyttä ja kysy lisää!