Asbestipurku Helsinki, Vantaa, Espoo, Uusimaa & Tampere

Asbestipurku ammattitaidolla

Asbestipurku edellyttää erityistä ammattitaitoa ja viranomaismääräysten tuntemusta. Teemme asbestipurkua kaikenlaisissa kohteissa yritysasiakkaille, kotitalouksiin ja julkisen sektorin toimijoille. Työntekijämme ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia, joilla on asbestipurkujen edellyttämät luvat. Toimialueinamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa. Työskentelemme pääkaupunkiseudun lisäksi myös Tampereella!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous asbestipurusta!

Mitä on asbesti ja miksi asbestin purkaminen vaatii erityistä osaamista?

Asbesti on Suomessa 1920–1990-luvuilla yleisesti käytetty rakennusmateriaali. Asbestia hyödynnettiin muun muassa eristeissä ja maaleissa, laasteissa ja massoissa sekä monissa muissa rakennusmateriaaleissa. Asbesti on kuitenkin terveydelle erittäin vaarallinen aine, ja siksi asbestin purku edellyttää asbestinpurkulupaa ja rittävää koulutusta.

Asbestikartoitus paljastaa asbestitöiden tarpeen

Ennen kuin asbestipurku aloitetaan, tehdään kohteeseen asbestikartoitus, jossa kohteen rakenteet tutkitaan ja selvitetään, missä päin ja kuinka paljon asbestia on. Kartoituksen pohjalta tehdään purkusuunnitelma ja työsuunnitelma työsuojeluviranomaisille. Huolehdimme sekä työntekijöidemme että kiinteistön ja sen ympäristössä liikkuvien turvallisuudesta ja teemme asbestipurkutyöt aina huolellisesti. Vastaamme myös rakennusjätteiden poisviennistä ja oikeaoppisesta hävityksestä.

Lue lisää: Asbestikartoitus

Meiltä myös krokidoliitti-asbestipurkutyöt

Meiltä onnistuvat tavanomaisen asbestipurun lisäksi myös vaativat krokidoliitti-asbestipurut. Näissä tiloissa tehdään työn jälkeen puhtausmittaus, josta olemme aina saaneet hyväksytyn tuloksen. Teemme lisäksi muut haitta-ainepurut kuten home-, kreosootti- ja raskasmetallipitoisten materiaalien purkutyöt raudanlujalla osaamisella. Teemme lisäksi julkisivujen asbestipitoisten maalien poistoa (Kenitex) märkähiekkapuhallusmenetelmällä Uudenmaan alueella. Kun etsit asbestikartoitusten ja asbestipurun osaajaa Helsingin tai muun Uudenmaan alueelta, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TORBO-märkähiekkapuhallus asbestipurussa ja asbestin poistossa

TORBO-märkäpuhallustekniikalla asbesti voidaan poistaa nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti. Torbo-tekniikan etu asbestin poistossa on erityisesti sen monipuolisuus: se sopii kaikille pintamateriaaleille.

Miksi valita TORBO-märkähiekkapuhallus?

  • Käyttö säällä kuin säällä ympäri vuoden

  • Sopii kaikille vettä painavammille puhallusaineille, esim. hiekka, kalkki, sooda, lasikuula jne. 

  • Jopa 95 % vähemmän pölyämistä

  • Todella alhainen puhallusaineen tarve 

  • "Yhden miehen" järjestelmänä alentaa asbestipurun palkkakustannuksia

  • Puhalluspaine 1-10 bar

  • TORBOMIX - Injektorin ja inhibiitin avulla ruostesuojaus puhalluksen yhteydessä

  • Säädettävissä kaikille pintamateriaaleille

  • Sopii erinomaisesti käytettäväksi myös sisätiloissa vähäisen pölyämisen ansiosta

Lisätietoja: torbo.fi »

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Teemme asbestipurkua nopeasti ja tehokkaasti. Toimialueenamme on Helsinki, Espoo, Vantaa, koko Uusimaa ja Tampereen seutu

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous »