Luotettava asbestikartoitus Uusimaa

Milloin asbestikartoitus tehdään?

Niin kutsuttu asbestilaki tuli voimaan vuoden 2016. Sen myötä aina remontoinnin ja purkutöiden alkaessa täytyy tehdä kattava kartoitus rakennuksessa käytettyjen materiaalien ja järjestelmien asbestipitoisuudesta. Asbestikartoitus tehdään, koska hengitysilmaan rikkoutuva asbesti on haitallista. Asbestia on käytetty rakennusten julkisivumateriaaleissa, liimoissa, maaleissa, laasteissa ja eristeissä yleisesti luvuilla 1920-1990. Asbestikartoituksessa kaikki kohteesta löytyvät materiaalit, missä on asbestia. Näistä laaditaan kattava raportti, jonka avulla pystytään hallitsemaan asbestin aiheuttamia ympäristö- ja terveysriskejä purku- ja korjaustöiden aikana sekä niiden jälkeen.

Remontti tai purkutyö alkamassa ja tarvitset asbestikartoituksen? Ota yhteyttä!

Toteutamme asbestikartoituksia Uudenmaan alueella

Asbestikartoitus ja muut asbestityöt tulee aina teettää valtuutetulla ammattilaisella. Gles Purku- ja Puhdistuspalvelu Oy:n koulutetut ja kokeneet ammattilaiset toteuttavat asbestikartoitukset kaikkiin kohteisiin. Vaikka pääasiallisesti toimimme Uudenmaan alueella, kattaa toimialue myös esimerkiksi Helsingin, Vantaan ja Espoon.

Kohteessa asbestia, mitä seuraavaksi?

Mikäli asbestikartoituksessa löydämme asbestia rakennuksesta, teemme tarpeen mukaan kaikki vaaditut asbestipurkutyöt. Saat siis sekä kartoituksen, että varmasti laadukkaat purkutyöt samasta paikasta! Lue lisää asbestipurusta.

Kauttamme myös kaikki muut haitta-ainekartoitukset

Asbestikartoitusten ja asbestipurkutöiden lisäksi toteutamme myös muut haitta-ainekartoitukset, esimerkiksi PAH-yhdisteille ja lyijylle. Kartoituksia voi tilata niin yritykset, taloyhtiöt kuin yksityisasiakkaatkin – kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää haitta-ainekartoituksista