Asbestikartoitus Helsinki, Vantaa, Espoo, Uusimaa

Mikä on asbestikartoitus?

Asbestikartoitus on tänä päivänä välttämätön osa monia korjausrakentamisen töitä.  Asbestia käytettiin rakentamisessa 1920–1990-luvuilla muun muassa eristeissä, laasteissa, maaleissa, liimoissa ja julkisivumateriaaleissa.

Milloin asbestikartoitus tehdään?

Asbestikartoitus tehdään aina remontointi- ja purkutöiden alkaessa, mikäli kohderakennus on rakennettu 1920–1990-luvuilla. Vuoden 2016 alusta voimaan astunut laki asbestipurkutöistä edellyttää, että remontointi- ja purkutöiden alkaessa on aina kartoitettava materiaalien ja teknisten järjestelmien asbestipitoisuus.

Tarvitsetko asbestikartoituksen? Ota yhteyttä!

Asbestikartoitus Helsingissä ja Uudenmaan alueella

Olemme valtuutettu asbestikartoitus- ja muiden asbestitöiden ammattilainen. Suoritamme asbestikartoitukset luotettavasti kaikenlaisissa kohteissa. Asbestikartoituksessa paikallistamme kohteessa olevat asbestipitoiset materiaalit ja niiden määrän. Laadimme kartoituksesta raportin, jonka tavoitteena on hallita korjaus- ja purkutöiden aikaisia ja niiden jälkeisiä terveys- ja ympäristöriskejä.

Mitä tehdään, jos kohteesta löytyy asbestia?

Mikäli rakennuksesta löytyy asbestikartoituksessa asbestia, teemme tarvittaessa tilanteen vaatimat asbestipurkutyöt. Saat siis kaikki kohteeseen vaaditut asbestityöt meiltä! Lue lisää: Asbestipurku Helsingissä & Uudellamaalla

Meiltä myös muut haitta-ainekartoitukset

Meiltä saatte myös muiden haitta-aineiden (esim. PAH-yhdisteet ja lyijy) kartoitukset – kysy lisää! Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita, toimialueina Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »