Asbestikartoitus Helsinki, Vantaa, Espoo, Uusimaa

Mikä on asbestikartoitus, ja milloin sellainen on tehtävä?

Asbestikartoitus on tänä päivänä välttämätön osa monia korjausrakentamisen töitä. Vuoden 2016 alusta voimaan astunut laki asbestipurkutöistä edellyttää, että remontointi- ja purkutöiden alkaessa on aina kartoitettava materiaalien ja teknisten järjestelmien asbestipitoisuus. Asbestia käytettiin rakentamisessa 1920–1990-luvuilla muun muassa eristeissä, laasteissa, maaleissa, liimoissa ja julkisivumateriaaleissa.

Tarvitsetko asbestikartoituksen? Ota yhteyttä!

Teemme asbestikartoitukset Helsingissä ja Uudenmaan alueella

Olemme valtuutettu asbestikartoitus- ja muiden asbestitöiden ammattilainen. Suoritamme asbestikartoitukset luotettavasti kaikenlaisissa kohteissa. Asbestikartoituksessa paikallistamme kohteessa olevat asbestipitoiset materiaalit ja niiden määrän. Laadimme kartoituksesta raportin, jonka tavoitteena on hallita korjaus- ja purkutöiden aikaisia ja niiden jälkeisiä terveys- ja ympäristöriskejä.

Jos kohteesta löytyy asbestia...?

Mikäli rakennuksesta löytyy asbestikartoituksessa asbestia, teemme tarvittaessa tilanteen vaatimat asbestipurkutyöt. Saat siis kaikki kohteeseen vaaditut asbestityöt meiltä! Lue lisää: Asbestipurku Helsingissä & Uudellamaalla

Meiltä myös muut haitta-ainekartoitukset

Meiltä saatte myös muiden haitta-aineiden (esim. PAH-yhdisteet ja lyijy) kartoitukset – kysy lisää! Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita, toimialueina Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »